Aanmelden kind

Nieuws Het begin van een bijzondere vriendschap!
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Over ons

Nieuws Wat doet Big Brothers Big Sisters Amsterdam?
Lees verder
Wordt donateur

Zuidas Easter Egg Roll 2017

De eerste ZUIDAS EASTER EGG ROLL op 13 april jl., geopend door de Consul van de USA mr. D. McCawley en waaraan werd deelgenomen door bedrijven van de Zuidas en de Littles van BBBSAm, leverde hilarische momenten op en was een groot succes!

De kinderen, met een ei op een lepel, tussen de bloembakken vol met prachtige narcissen op het Gustav Mahlerplein (Zuidas), renden zo hard ze konden om een prijs in de wacht te slepen. Vooraf werd een EggToss gehouden, maar ook aan allerlei andere eggtivities konden de kinderen deelnemen.
Na de Egg Roll heeft de Consul ook de prijzen aan de Littles en de bedrijven uitgereikt. De wisseltrofee (en de 1ste prijs) werd door NautaDutilh gewonnen, Ox & Bucks werd 2de en IMC won de 3de prijs. De Littles die voor deze bedrijven de prijs in de wacht sleepten waren reuze trots en ontvingen voor hun prestatie een groot chocolade paasei.
De Egg Roll is een activiteit die ieder jaar door de Amerikaanse president in de tuin van het Witte Huis georganiseerd wordt en waar de Littles van BBBS uit de USA ieder jaar aan meedoen. 
Door Michelle Obama is de Egg Roll ingezet om mentoring een belangrijke plek te geven. Ook de Consul onderstreepte het belang van mentoring voor kinderen en jongeren die een Big Brother of Big Sister nodig hebben, omdat de omstandigheden thuis of op school niet meezitten.

Graag willen we de volgende bedrijven heel hartelijk danken voor hun deelname en/of bijdrage aan de eerste Zuidas Easter Egg Roll en ook de Consul van de USA mr. D. McCawley en zijn collega’s voor hun enthousiasme en support!

- Ox &Bucks
- NautaDutilh,
- IMC
- Gustavino
- Rob Peetoom

- EdenMcCallum
- Serra Partners
- Urban Salad
- D&B
- Ditt
- Wintertaling advocaten en notarissen
- G&S Vastgoed
- Mobiquity

- Darwin
- Eefje Voogd Makelaardij
- De Nieuwe Poort
- SLFMD
- Gentlemen's Place
- Crowne Plaza